Lektoři: Pavel Skála, Barbora Gréeová

Termín: 28. června – 6. července 2024

Cena: 4.500 Kč (letní tábor), 3.500 Kč (dětský seminář)

Dětský tábor proběhne formou letního divadelního soustředění a je určený dětem od 5 do 14 let. Prázdninové setkání bude inspirováno filmem Ať žijí duchové, ze kterého budou vycházet nejen odpolední oddílové aktivity, ale i představení, které budeme během tohoto týdne zkoušet.

Děti budou spát ve vlastních spacácích, k dispozici budou mít hygienické zázemí a celodenní stravování včetně pitného režimu. Mladší děti mohou soustředění po dohodě absolvovat formou semináře vždy od 8.30 do 17.00. Tábor povedou lektoři a pedagogové z mostecké ZUŠ F. L. Gassmanna, Pavel Skála, Barbora Gréeová a jejich kolegyně z divadla Brambůrky Leona, Lucie a Jana a jejich přátelé. O hudební stránku věci se postará Stanislav Čermák.

Pavel Skála vystudoval katedru dramatické výchovy na DAMU a nyní navazuje doktorským programem tamtéž. Od roku 2009 je pedagogem literárně-dramatického oboru na ZUŠ F. L. Gassmanna v Mostě. Miluje hračky z Kinder vajíček, Lego, běhání, kafe a divadlo. A v každém případě se chystá na obhajobu vítězství v BurkeCupu.

Barbora Gréeová vystudovala katedru dramatické výchovy na DAMU a od roku 2016 je pedagožkou literárně-dramatického oboru na ZUŠ F. L. Gassmanna v Mostě. Miluje (a vymýšlí!) hry, špagety aglio olio, výlety, svoje kočky Kryšpína a jeho bráchu Vendelína. A divadlo taky. A těší se na buchty. Hlavně na ty tvarohový.

Přihláška na dětský tábor a seminář.